DAILY BELL SCHEDULE

SCHOOL YEAR 2015-16

Bell Schedule (see below)

MONDAY – THURSDAY BELL SCHEDULE   FRIDAY BELL SCHEDULE
7:00 – 7:10 Lock out 7:00 – 7:10 Lock out
7:10 – 9:00 Block 1 (110 mins) 7:10 – 8:00 1st Period (50 mins)
9:00 – 9:10 BREAK (10 mins) 8:00 – 8:05 Passing time
9:10 – 9:15 Passing time 8:05 – 8:55 2nd Period (50 mins)
9:15 – 11:05 Block 2 (110 mins) 8:55 – 9:05 BREAK (10 mins)
11:05 – 12:05 Lunch (60 mins) 9:10 – 10:00 3rd Period (50 mins)
12:05 – 12:10 Passing time 10:00 – 10:05 Passing time
12:10 – 2:00 Block 3 (110 mins) 10:05 – 10:55 4th Period (50 mins)
10:55 – 11:55 LUNCH (60 mins)
12:00 – 12:50 5th Period (50 mins)
12:50 – 12:55 Passing time
12:55 – 2:00 6th Period (65 mins)